Mijn verhaal..

Mijn naam is Chantal Osnabrugge-de Wit. Een echte levensgenieter en gek op de natuur.
Samen met mijn man en dochtertje woon ik in Scherpenzeel waar achter het huis mijn kantoor voor beyoutiful fotografie is gevestigd.
Ik ben een fotograaf in hart en nieren! het is mijn passie, mijn droom om iedere dag de mooiste herinneringen voor jullie vast te leggen. 

Dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken is geweldig!

Zoals mensen vaak zeggen ben ik een sterke, vrolijke en ambitieuze vrouw. Al op jonge leeftijd begon ik als onderneemster en dat heeft me gevormd als een onderneemster die weet wat ze wel en niet wil. Door vallen en opstaan heb ik bereikt waar ik nu sta en weet ik duidelijk mijn doelen. 


Toen ik gestart ben met de opleiding schoonheidsspecialiste en make-up artiest in 2008 opende ik mijn eigen schoonheidssalon op 16 jarige leeftijd.
In 2009 ronde ik dit af met een mooi cijferlijst en een hele ervaring rijker. Hierna begon het grote avontuur. Ik startte klein maar fijn wat steeds meer uitgroeide tot een prachtig bedrijf. Waar ik nu fulltime elke dag mijn dromen waar kan maken. In 2017 heb dan ook de droom om te werken als fotograaf waar gemaakt.
En inmiddels heb ik al tientallen prachtige bruiloften mogen vast leggen. Ik mag dagelijks tastbare herinneringen voor jullie maken.
En ik ben trots dat ik deel uit mag maken van jullie grootste dag en trots dat ik met mijn passie een tastbare herinnering voor jullie mag maken!

En ik heb meerdere awards gewonnen met mijn werk:
-Finalist Top trouwbedrijven Awards 2022/2023
-Finalist Top trouwbedrijven Awards 2021/2022
- meerdere shoot and share awards met foto's 2020
-Ziwa award bruidsfotograaf 2018    

          

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram