Jullie verhaal vastgelegd als tastbare herinnering 

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Ik ben Chantal, een bruidsfotografe met een passie en liefde voor fotografie.
Als beroepsfotograaf bied ik verschillende fotoproducten aan zo ook het fotograferen van bruiloften. 
Door mijn werk als make-upartist en haarstylist ben ik geïnspireerd geraakt in bruiloften.

 

Deze dag is de dag van jullie leven en het vast leggen van deze momenten is voor jullie van belang zodat jullie

altijd een tastbare herinnering hebben aan jullie bruiloft. Met mijn fotografie wil ik intieme en mooie verhalen vertellen. Jullie verhaal!

Als bruidsfotograaf ben ik onzichtbaar op de bruiloft en leg ik jullie emotionele en waardevolle momenten vast.

Natuurlijk zal ik jullie tijdens de reportage aansturen en aanwijzingen geven om een mooi resultaat te behalen. 
Details zijn belangrijk in mijn fotografie omdat deze juist heel waardevol zijn. Dit zijn vaak de momenten die we snel vergeten of die we ons juist graag willen herinneren. De knuffel van een oma, gepersonaliseerde styling, de traan bij je vader of een ander bijzonder moment.
Tijdens de bruiloft is het vooral fijn als jullie je eigen blijven en doen waar jullie je goed bij voelen. Zo krijg je de foto's zoals jullie echt zijn en word jullie verhaal vertaald in mooie foto's. Zodat jullie je bruiloft voor altijd kunnen herbeleven.
Bij alle pakketten zit een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we kennis maken met elkaar en kijken we of er een juiste klik is tussen ons. Want een klik is zo belangrijk met de fotograaf! Jullie kunnen mij tijdens het gesprek alles vertellen over jullie trouwdag en de wensen voor de bruiloft. Ook kunnen jullie tijdens het gesprek voorbeelden van trouwalbums bekijken en leg ik uit waar de trouwpakketten uit bestaan.
Ik denk graag met jullie mee en ben benieuwd naar jullie wensen.
Beyoutiful is een award winnende bruidsfotograaf. Ik won de internationale ZIWA award in de categorie trouwfotografie!

Daarmee ben ik bekroond tot één van de beste professionals in de trouwindustrie.


Pakket small €1899
8 uur fotografie
Dit pakket is inclusief;
-Kennismakingsgesprek
- Mini Loveshoot voor de bruiloft om elkaar nogmaals te spreken en te wennen voor de camera.
-Een preview van de bruiloft binnen 3 dagen verzonden via een online galerij waar jullie de foto's kunnen downloaden. Zo kunnen jullie alvast nagenieten van jullie dag tot jullie de rest van de foto's ontvangen binnen 2 a 3 maanden.
-Alle mooiste en waardevolle foto's van jullie dag. Minimaal 250 foto's bewerkt op hoge resolutie in de style die jullie hier op de website zien. Jullie ontvangen de foto's op een USB-stick met een handige bewaarbox. -Trouwalbum 30x21cm met 30 pagina's inclusief bewaarbox met de mooiste foto's van jullie dag!

 

Pakket middle €2199
10 uur fotografie
Dit pakket is inclusief;
-Kennismakingsgesprek
- Mini Loveshoot voor de bruiloft om elkaar nogmaals te spreken en te wennen voor de camera.
-Een preview van de bruiloft binnen 3 dagen verzonden via een online galerij waar jullie de foto's kunnen downloaden. Zo kunnen jullie alvast nagenieten van jullie dag tot jullie de rest van de foto's ontvangen binnen 2 a 3 maanden.
-Alle mooiste en waardevolle foto's van jullie dag. Minimaal 350 foto's bewerkt op hoge resolutie in de style die jullie hier op de website zien. Jullie ontvangen de foto's op een USB-stick met een handige bewaarbox.
-Trouwalbum 30x21cm met 30 pagina's inclusief bewaarbox met de mooiste foto's van jullie dag!

 

Pakket All inn €2499 'MEEST GEKOZEN!'
12 uur fotografie
Dit pakket is inclusief;
-Kennismakingsgesprek
- Mini Loveshoot voor de bruiloft om elkaar nogmaals te spreken en te wennen voor de camera. -Een preview van de bruiloft binnen 3 dagen verzonden via een online galerij waar jullie de foto's kunnen downloaden. Zo kunnen jullie alvast nagenieten van jullie dag tot jullie de rest van de foto's ontvangen binnen 2 a 3 maanden.
-Alle mooiste en waardevolle foto's van jullie dag. Minimaal 450 foto's bewerkt op hoge resolutie in de style die jullie hier op de website zien. Jullie ontvangen de foto's op een USB-stick met een handige bewaarbox.
-Trouwalbum 40x30cm met 30 pagina's inclusief bewaarbox met de mooiste foto's van jullie dag!
Ik ben dankbaar dat jullie overwegen mij deel uit te laten maken van jullie bijzondere dag.
Spreekt mijn werk jullie aan? Vul dan hieronder het formulier in.
Ik hoop jullie dan binnenkort te ontmoeten tijdens een gezellig kennismakingsgesprek!

 


Elk extra uur fotografie kost €150 per uur.
De professionele trouwalbums kunnen uitgebreid worden en fotoafdrukken zijn bij te bestellen. De prijslijst ontvangt u tijdens het kennismakingsgesprek.  
Buiten de 20 kilometer komt er een kleine reiskostenvergoeding bij.
Het combineren van bruidsfotografie en een highlight video voor €750 ongeacht het aantal uren is mogelijk! Ook het bijboeken van een second shooter behoord tot de mogelijkheden.
Meer informatie? Vraag de trouwbrochure aan!

En bekijk zeker ook instagram @beyoutifulfotografie voor alle recente foto's en bekijk op google bij beyoutiful fotografie de ervaringen van bruidsparen die voor jullie hun trouwfotografie bij beyoutiful hebben geboekt.

 

Trouwfotografie 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram